IMAP mapper i Outlook 2013 oppdateres ikke

I Outlook 2013 er det en bug, hvor at mappestrukturen på mailserver ikke oppdateres. Her er instruksjoner på hvordan å løse problemet

Alternativ 1

Oppdater IMAP mappe rotbane:
  1. Velg "Fil" og "Kontoinnstillinger"
  2. Dobbelt klikk på din epostkonto i oversikten som dukker opp, og velg knappen "Flere innstillinger".
  3. Velg fanen "Avansert".
  4. Her vil du se et felt som heter "Mapper" og tekstfelte "Rot mappe bane: "
  5. Skriv inn: "Inbox" (uten "").
  6. Trykk "OK" og "Neste", samt "Fullfør". Start outlook på nytt.

Alternativ 2

IMAP Mapper fiks for Outlook 2013.
  1. Lukk Outlook
  2. Bla deg frem til din .ost mappe, denne ligger som regel her: C:\Users\<din bruker>\AppData\Local\Microsoft\Outlook\
  3. (Dersom mappen ikke er tilgjengelig så må du velge å vise skjulte filer og mapper under mappevisning)
  4. Slett .ost filen som tilhører din konto, den er spesifisert ved navn.
  5. Start Outlook
  6. Høyreklikk din konto og velg “IMAP Mapper”, Trykk så på “Spørring”; Velg første mappen, og scroll ned til bunnen av mappeoversikten, shift+klikk mappen i bunn slik at du markerer alle mappene. Velg "Av-abonner".
  7. Velg så "Spørring" igjen, samme prosedyre som over for å markere alle mapper, velg nå «Abonner».
  8. Avslutt "IMAP Mapper", og velg "Oppdater mappeliste".
Epost skal nå synkroniseres som normalt.
Outlook vil nå bygge opp datafilen din (.ost filen) på nytt; men denne vil være skadet, så kunder vil oppleve problemer med å slette epost. For å rette i dette så må man skanne .ost/.pst filen sin og reparere denne. En guide for hvordan dette gjøres finner dere her:  http://www.howto-outlook.com/faq/usingscanpst.htm
Husk at Outlook må være lukket.