Lenker

Hvordan sette inn, endre og fjerne lenker i tekst?

Lage lenker er superenkelt i Wordpress. Marker teksten du ønsker å lage lenke av, og klikk på lenke ikonet

WP-Gutenberg-Lenke

Oppgi så hvilken lenke du ønsker, eller start å skriv tittel på innhold på publisert innhold i Wordpress. Husk å velg innhold eller klikk ENTER på valgt lenke/innhold for å aktivere. Du kan også velge "Åpne i ny fane" hvis du ønsker det.

WP-Gutenberg-Lenke-Ny

For å slette eller endre en lenke, hold pekeren over lenken og klikk på ikonet for å bryte lenken

WP-Gutenberg-Lenke-Endre