Oppsett av epost i Microsoft Outlook 2013

Veilending for å sette opp e-post i Outlook 2013 ved hjelp av IMAP

Følgende er en veiledning for å sette opp din epostkonto i Microsoft Outlook 2013. Før du begynner skal du starte epostprogrammet. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.
Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for epostkontoen.

Legg til ny konto

Klikk 'Fil' og dernest 'Legg til konto'.
Office2013-Steg1
Oppgi navn, epostadresse og passord og klikk 'Neste'.
Office2013-Steg2
Huk av for 'Ikke spør meg om dette webområdet igjen' og klikk 'Tillat'.
Office2013-Steg3
Klikk 'Fullfør'.
Office2013-Steg4