Hvordan endre rekkefølgen på artikler i Joomla?

I en bloggvisning, kan du selv endre rekkefølgen på sidene du har publisert.

For å endre sorteringsrekkefølgen på artikkler i bloggvisning, så må dette settes i menypunktet. Som standard vises det den nyeste øverst, men det er mulig å endre dette per menypunkt - eller som en global innstilling.

Endre rekkefølge

For å endre rekkefølge, gå til artikkelvisning (INNHOLD og ARTIKLER)
Klikk på FILTRE OG VERKTØY knappen, og klikk på kategorien til artikler du ønsker å endre.
filter
Endre sorteringsrekkefølgen, ved å klikke på første kolonne i listen
sortering

Nå kan du ta tak i artikler, og bruk dra-og-slipp i den rekkefølgen du ønsker.

Endre rekkefølge - bloggvisning

Klikk på menypunktet som skal endres på, og velg fanen BLOGGUTFORMING

Bloggutforming

Sett ARTIKKELREKKEFØLGE = Artikkelsortering.
Trykk på LAGRE OG LUKK

Global innstilling

En global innstilling er å endre standard innstilling. Det vil si at denne endringen gjelder for for alle innstillinger for hele nettsiden. Vi anbefaler å endre globale innstillinger hvis det skal gjelde for hele nettsiden, men at unntak av innstillingene gjøres der det er behov for.
Det finnes globale innstillinger for blant artikler, menyer osv.

Gå til INNHOLD og ARTIKLER, klikk så på INNSTILLINGER knappen øverst til høyre

Globe innstillinger